top of page

Voice Over IP

Communicatie via de cloud

Een VoIP provider waarop jou bedrijf kan rekenen!

Vandaag de dag is het voor bedrijven van groot belang dat ze beschikken over het meest complete aanbod voor telefonie, om zo de productiviteit en de klanttevredenheid hoog te houden.
DigiCall richt zich zowel op jonge starters als bedrijven met een gevestigde waarde
Via het internet bellen, alles volledig op maat, flexibel en heel gebruiksvriendelijk. Daarvoor staat onze cloudoplossing. Geen telefooncentrale meer, maar alles op één plek in de cloud, makkelijk toegankelijk, waar ook ter wereld. Naast de functies van een klassieke telefooncentrale krijgt u ook een hele waaier van unified communication-oplossingen die tot nu toe enkel beschikbaar waren na belangrijke investeringen in grote installaties.
Geen langetermijninvesteringen met duur onderhoud, maar wel een performante dienst die dagelijks verder ontwikkeld wordt. U bent niet meer gebonden aan een investering met stroeve uitbreidingsmogelijkheden.
Door de combinatie van uw vast of draagbaar toestel, uw app op uw smartphone en uw web interface krijgt u een heel nieuwe rijke communicatie-ervaring. U zal niet enkel beter bereikbaar zijn maar u zal uw klanten ook professioneler kunnen ontvangen.

Tarieven

Edited Image 2016-02-22 20-46-06

Wij hanteren computitieve en budgetvriendelijke tarieven 

Oplossing op maat

Digicall app10 jpg.jpg

Digicall maakt gebruik van een stabiel UC-platform. In samenspraak met de klant bespreken we de pro en contra's van elk platform.

Zo bieden we de beste oplossing aan voor uw bedrijf. 

Ondersteuning en Service

digicall m2 jpg.jpg

Wij bieden een all in 24u service aan, U geniet van deze service indien je een cloud centrale met toestellen op huurbasis bezit. Deze prijs in een all -in en je betaald hiervoor niets extra !

Hoe kunnen wij U helpen?

Voor vragen of informatie over onze diensten.

bottom of page